fredag 15 maj 2009

Kort och liten tiger :)

Här har vi en av stjärnorna i "cirkusMagnus" ensamble, en liten tiger som slog volter genom "binnande" ringar och jonglerade med ett gosedjur i detta fall så klart en pingvin ;)
Har tyväär inget kort på lilla Tuva, men hon var så duktig, bar en flagga och balanserade på en svart linje på golvet, hon var bedårande, hon bar flaggan på ett sätt, så hon kan utan vidare gå först i ledet på 1:a maj demonstrationerna, hehe....

En liten melankolisk tiger....

En koncentrerad tiger.....kanske beredd på jakt :) att anfalla bytet....


Det första den stora stjärnan gjorde var att söka upp My så klart......




Måste oxå visa kortet jag gjort, en beställning, det att kul att göra....
är ganska nöjd...
Idag ska bjuda Lina på lunch, det blir en överraskning må jag säga, nu kan jag skriva det här, för nu är hon väl på väg till jobbet.
Jag ska bjuda på kroppkakor, måste upp och handla med en gång kl 09.00, för det tar lite tid att göra....hoppas dom blir goda :)
För övrigt har jag inte fått telefon eller tv än, har ringt tre ggr, och inget händer, dåligt, över två veckor nu, tur att det är denna årstiden, vintern hade varit drygare att vara utan tv såå länge!!!
Kram på er och må gott hela låånga fredagen!!! Lena


torsdag 14 maj 2009

Inkywings utlottning!!!


http://inkywings.blogg.se/index.html har en utlottning på dom mest underbara och MÅNGA stämplar, missa inte det!!!

Två kort till :)

Detta kort är jag inte alls nöjd med, jo grodorna förstås :), men inte resten, fick inte till det, det chockrosa pappret köpte jag på lagerhause, skulle nog gjort nåt annat med det, får fundera till nästa ggn jag använder det.

Så hade jag en beställning på ett mors dags kort, till min vänninas lilla mamma, hon är en så go liten dam, älskar djur, katter främst, tänkte ta en stämpel med Tilda och en katt, men så tyckte jag denna passade hennes personlighet oxå, Tilda med lilla lammet.
Taina blev jättenöjd, hoppas hennes mamma blir det oxå.
Nu ska jag snart börja med ett kort, en beställning till en 80 årig herre, så svårt, jag har aldrig gjort "manliga" kort förrut, en utmaning, så ska jag göra ett konfirmationskort till en go tjej, det kommer oxå bli en utmaning vill jag lova, men kul :)
Jag har gjort alla sysslor, ni vet dammsugit, torkat, diskat och sånt, så nu kan jag väl sätta mig och scrappa :)
Regnar gör det oxå.....
Var hos Lotta igår, hon fick en alldeles för tidig födelsedagspresent av mig och My, härligt gröna gardiner till deras rum, det blev så fint, samma färg som i bården på deras tapet, och gardinerna var i färg som alla dessa härligt GRÖNA löv som finns på träden nu. Nu är det ju som grönast och skönast i vår herres hage :)
Så fick hon en löpare till soffbordet, inte riktigt samma färg, men den matchade tapeterna.
Lite gnäll oxå, har inte fått telefon ellet tv än, vad sysslar dom med, min granne (vännina) isamma hus, fick sitt bredband inkopplat igår, då var dom ju här, varför gjorde dom inte mitt smatidigt.
Det är tydligen ett kabelfel på min telefon, det sa den sista tjejen jag pratade med, dom två första sa att jag var tvungen att noga kolla min telefon, så inte den var sönder, och ringa tillbaka, såg inte dom att det var ett kabelfel, ja jössus, så är det alltid, det är som att spela på lotteri om man träffar på en tillmötesgående och trevig person eller en som inte bryr sog så mycket!!!
Nu ska jag ta en mugg kaffe och ta fram mina scrappsaker och börja fundera, det värsta med mig att jag vill att det sak bli färdigt så fort som möjligt, måste lära mig att låta det ta sin tid och "värka fram"
Ha en bra dag!!! Kram

Utmaning !!!

Blev utmanad av gulliga Angelika på detta lilla roliga :)
Tre saker som alltid finns i min/mitt......
Kylskåp: Mjölk, Loka, ägg
Frys: Fisk, pommes, glass
Skafferi: makaroner oboy, kaffe
Handväska: Plånbok, hårborste, massa skräp...
Sminkväska: Kajal, fondation, mascara
Badrumshylla: Tandborste, tandkräm och klippsaxar
Förråd: Säsongskläder, julsaker och skräp som ska någon annastans och hamnar i förrådet tills "någon" flyttar dem dit de ska ;-) här instämmer jag med Angelika...:)
Hjärna : ojoj, där finns mycket, hmmm planering och åter planering, skulle behöva släppa det lite..och så klart tankar på min familj, jämt...
Jackficka: Mobil, nycklar, hundgodis...
Kryddskåp: Grillkrydda, vitpeppar och salt
Barskåp: Sprit, vin och doolies
Köksbänk: Micro, kaffebryggare och berv/tidningshög

Nu vill jag utmana:

Mys blogg
Camillas kryp in på nätet
Elin
Miss Goldie
Essmo

Ska bli kul att se vad ni har för kul hemma hos er!!!

tisdag 12 maj 2009

Varit på gekås :)

Jag är ju lite löjlig, men jag vill visa dom senaste "nykomlingarna" i familjen, här är en guldranka, dom är ju så fina, jag kommer ihåg min mamma och faster hade såna, som ringlade längs hela väggarna, köpte den på Blomsterlandet i söndags.



Som sagt idag var jag på Gekås, och där köpte jag denna kudde, du milde jag blev förälskad i den med en gång, den bara ropade på mig, "här är jag Lena, det är mig du väntat på i hela ditt liv" hehe, visst är den fin, full med härliga paljetter, ser ni på närbilden ovan!!!


Så kunde jag inte låta bli att köpa nya gardiner till köket, vita, har fått en förkärlek för vita gardiner, vi har ju rätt färgstarkt för övrigt i vårat hem, så det passar det ju med vita gardiner.
89,90 det är ju så billigt oxå.
En ny hänglampa blev det oxå, jag har ju fullt med blommor, så en stående lampa får inte plats.
I fönstret har jag min aloevera, som jag planterade om idag, fick en vacker kruka, som varit en flamingo i, hoppas den tycker om det, så två orkideér, en som blommar, och så 2 lyckliga Lotta.
Som jag fick gnugga på fönstren för att få bort allt som fåglarna smutsat ner, värst var det när dom åt hampa frön, det skvätte dom överallt. Men det är det värt, har tagit bort frömataren idag, och dom sitter här på fönsterbläcket och tittar på mig och lägger huvudet på sne.
Jag vet att dom klarar sig nu, men det är så synd om dom.
Lite roligt, för det mesta är hela mitt köksbord belamrat med scrappsaker (har ingen scrapphörna :( ) så var min vännina nere (vi bor i samma hus) och fikade, vad har du gjort sa hon, har du ändrat på köksbordet eller, nä då sa jag, jag har bara tagit bort alla scrappgrejer :)
My är oxå lite irriterad över alla grejer. Men vad gör man !?



Här är min yoccapalm, som jag berättade om i ett tidigare inlägg, är det nån som vet vad man kan göra när den vuxit upp till taket, kan man kapa den, eller, fortsätter den att växa då, förgrena sig????

För övrigt så har jag inte fått telefon eller tv än, ringde telia ikväll, pratade med en trevlig tjej, som lovade lägga det på "akutlistan" ja det vill till.......
Må gott alla!!! Kram


måndag 11 maj 2009

Innesitteri och scrappardag :)

Ja det blev ett kort idag, vädret tillät ju det. :)
Men jag har varit "duktig" oxå, tvättat fyra maskiner, fint och soligt och blåste på fm, så jag hängde ju ut, men så ett tu tre så kom världens åskväder och skyfall, all min tvätt, helt dyngsur, åh, vad arg man blir, bara att hämta in, det tunga, blöta tvätten och hänga in.
Så har jag rensat avloppet i handfatet, pysslat om mina växter, var på blomsterlandet igår och köpte en jättestor kruka till min yoccapalm, så fick min flamingo, palmens kruka, det tyckte dom om, ska ni veta :)
Jag köpte oxå två "lyckliga Lotta" och en guldranka och två härligt bälnkande limegröna krukor till "Lottorna"
Måste putsa fönstet i köket, jag har en fågelmatare hängade där, och varit invaderad av domherrar och grönfinkar m.m. dom har ätit och smaskat och det sätter sina spår på fönstet, nu har jag inte köpt mer frö, utan ska ta bort den imorn, men det är lite synd, dom är ju så fina och s roligt att ha som "matgäster"
Ska till gekås imorn, är så sugen på att köpa nya gardiner till köket :)
Dom har snygga och billiga.
Så blir det väl lite annat smått och gott.
Tänkte även titta in på panduro ;)
Må gott nu...Kram Lena