torsdag 2 oktober 2008

Äntligen en uppdatering :)

Här är en bild från förra scrappträffen, där jag hade en liten tävling, här är vinnarna, Lina kom 1:a och Kristina 2:a, tyckte det var kul att göra en LO om det.
Igår badade våran gulliga Harry, fick några häftiga kort :)
Ja, nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade här.
Men jag har inte kunnat föra över bilder till datorn, för jag min klant, gjorde sönder hålet i kameran när jag med våld försökte föra in FEL sladd i den :S
Men nu har jag köpt en minneskortläsare på netonet igår, köpte även ett USB minne.
Så var jag alltså på gekås igår, gillar den affären, hehe.
Hade gekåsförbud under september, för jag gjorde åt så mycket pengar på mässan.
Men igår var det ju 1 okt, så då kunde jag åka.
Köpte lite smått och gott, bl.a gardiner till rummet, en ram till en teckning som Tindra gjort, en ny lampskärm till lampan i fönstret i rummet.
En tunika/klänning till mig, och en prooströja till M, ja det gick åt 2000kr, som vanligt.
Köpte en ny kattlåda till missarna, men Agaton tror det är en ny säng, han sover så gott i den!!! (Det är ingen kattsand i den än alltså, hehe)
Sen skyndade jag mig hem och lagade lunch, skulle bjuda Lina på det, gjorde pizza, och degen skulle ju jäsa en halvtimme, så det blev lite jäktigt, men pizzan blev god.
Så började datorn krångla i förrgår, men bara på "min" sida, när jag tryckte på en del tagneter blev det nåt helt annat, så jag åkte upp till Anders igår, ska inte tala om vad det var för fel, hehe, men jag kan säga så mycket att Anders fixade det på ett par minuter!!!!
Idag ska jag och My åka med Lotta och tjejerna till Skene, dom ska få ett par nya fiskar till sitt akvarium.
My är lite sur för att vi inte åker till Gina Trikot :s i Borås.
Imorn och lördag ska jag jobba, men annars ska jag inte göra nåt särskilt i helgen, det har varit nåt varje helg nu, så det är skönt att ta det lugnt ibland.
Tänkte göra "min goda lasagne" på lördag, ska göra i en stor form ,så ska Lina och Anders få hälften.
Vad har mer hänt sen sist, förra helgen var vi och tittade på kattutställning, men det var bara semilånghår, jag och My hade gärna velat se korthår, rexarna bl.a, dom är ju så läckra.
På söndagen hade Lotta scrappträff här, jättekul var det, och Lina vann i år igen :)
Så har vi haft tjejträff hos Camilla oxå jättekul, vi spelade ett spel som Lina hade med sig "med andra ord" så vi skrattade, höll på till ca 01.30, så ni förstår att det var roligt!
Idag verkar bli finare väder, som det regnade igår när jag åkte till Gekås, det var som sjö, och jag hade tygskor, dumma mig :s
Dom Lo:erna jag gjorde på träffen har jag inte tagit kort på än, men jag lägger in dom sen!!!
My är ledig idag, mysigt, vi ska ju till Skene, då köper vi nåt gott att laga till ikväll, nån god köttbit och sallad eller ugnsteka potatis, det gillar My.
Ha det nu så gott alla som läser min blogg, och jag blir barnsligt glad om ja får en komentar:)
Kram på er!!!