lördag 26 april 2008



Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har ju varit så fint väder, och jag har jobbat oxå. Men nu ska jag skriva av mig lite. Lördag idag, och det fina vädret håller i sig, har jobbat och sen ätit korv och korvbröd bara, för jag ska till Lina på "tjejträff" ikväll. det är jag Taina, Helen, Camilla och så då Lina, som ska ha träffen ikväll, Eva-Lena är oxå me, men hon har förhinder.

Vi har så trevligt, äter och dricker lite gott. Vi har oxå ett litet vinlotteri, alla har vunnit utom jag, så nu är det väl ändå min tur ;) Ikväll har vi oxå köpt varsin trisslott, ibland har vi spelat på hästar, men det har inte gett ett öre. Så nu hoppas vi bli rika på detta.

Emelie ska va hos My här, dom håller på och scrappar nu....jag har verkligen legat lågt med scrappingen, jag har ju som sagt jobbat och när det är fint väder är man ju hellre ute, men snart ska det nog bli en LO.

Den 18 maj, ska vi nog ha en scrappträff här, om jag bara får tag i en lokal. Det är jättekul att samlas några stycken och scrappa tillsammans.

Jag och Lina och My ska försöka anordna den, vi vill ju gärna ha en liten tävling av något slag. Nu ska jag vila en halvtimme, sen blir det duchen och göra mig vacker, haha....jag ska köra så vinkorken får sitta på!!! Då mår jag bra imorn oxå....Eleverna i 6an har tipspromenad här runt näset imorn, hoppas på fint väder, ska bli kul. Jag saknar tipspromenaderna som fanns förr på våren , det va så kul, jag gillar ju frågesport...Ha det gott nu, till nästa gång jag skriver...KRAM

torsdag 24 april 2008


Sov Gott!!! Mina vänner!!!!!


onsdag 23 april 2008

God Natt!!!!

Hinner sitta här en liten stund, efter duschen, ska bara fixa till håret innan jag går till jobbet ;)
Det blir åter igen en härlig dag, hoppas ni kan njuta lite ute, men det är faktiskt roligare att jobba oxå, när solen skiner.
I morse vakande jag av att Agaton kräktes, kl 05.00, så det var bara att gå upp och torka, men jag hann inte mer än lägga mig så spydde han igen och igen...flera ggr, jag blev orolig, men nu är han ok, det var väl hårbollar :/
Ha nu en riktigt skön dag...och glöm inte att ge någon ett leénde!!!!!!! Kram

tisdag 22 april 2008

Idag känner jag mig riktigt nöjd.
Jag har putsat alla fönster och bytt gardiner i alla rum, utom mitt.
Det känns så rent och frächt, jag har satt upp vita gardiner i rummet och limegröna med blommor (panellängder) i köket, My valde ett par gammalrosa panellängder.
Alla krukväxter har fått en dusch oxå.
har även städat noga, så nu känns det bra.
Ska snart börja med maten, tänkte göra fisk i ugn och pressad potatis, mums!!!!
roligt oxå att byta gardiner när solen skiner, My sa när hon kom hem från skolan, "jössus vad ljust det är" fönsten kanske inte blir så bra när solen lyser när man putsar dom, men strunt i det, nu är det gjort och jag känner mig glad över denna dagen :)

måndag 21 april 2008



Återigen en härlig vårdag.

Gunnar kom med Tuva på morgonen, då tog vi genast en tur med kärran, och lilla Tuva va trött i ögat. Så det tog inte lång stund innan hon sov, vi gick stora näsetrundan. När vi kom hem, hjälpte hon mig att hänga tvätt ;) första dagen i år som jag hängde tvätt ute, härligt.

Vi var tvunga att gå till affären och köpa ägg, för vi skulle göra pannkakor.

Efter lunchen, badade Tuva. Sen var hon nog lite trött igen, så jag och Helen tog en promenad, och då sov hon nästan hela tiden, så skönt att sova ute, man får passa på, man vet aldrig när vädret ändrar sig, men det ska nog vara fint några dagar till :)

Dagen går så fort när Tindra och Tuva är här, vid 17.00 skulle hon vara hemma. Så jag skjutasde hem henne vid den tiden.

Om jag känner för det, ska jag putsa fönster och byta gardiner imorn, jag kan ju inte ha svarta gardiner när solen lyser så fint, nej då älskar jag mina vita gardiner, som släpper in allt ljus.

Må gott alla och sov sött ;)



Hej o hå...kämpa på!!!!!!!!!

söndag 20 april 2008

Ja, nu får vi snart sova, medans det mörkaste är, och vara tacksam att ha fått uppleva en så fin vårdag tillsammans med dom man älskar. God natt kram till er alla!!!












Så här såg våran dagsutflyckt ut, hela familjen (utom Gunnar) va på picknick på vårat smultronställe "näset" så underbart, vi hade en jätteskön dag och som ni ser även myrorna va ute i solen :)





Visst är dom små systrarna söta där dom går hand i hand på vårpromenad!

Nu har jag äntligen satt mig här med en kopp kaffe, Härligt, har inte skrivit något sen i torsdags, men jag har ju haft lilla Tindra här och då är hon VIKTIGAST!!!!
Jag hämtade henne på fredag morgon och Tuva blev så glad när jag kom så hon tjöt och sprang fram och tillbaka, så det var svårt att lämna henne, men jag var kvar en stund medan Gunna var hos kossorna.
När vi kom hem gick vi en liten runda med Harry och sen gick vi och handlade, vi gjorde köttbullar och till det makaroner, Tindra åt ganska bra som omväxling.
När My kommit hem så gick vi och köpte glass och åt på lekplatsen, sen var det full rulle på My och Tindra.
Så var det dax för mellanmål det åt vi hemma och tog faktiskt en liten fika oxå, med ballerinakex, som ni ser på bilden under vet hon hur hon ska göra för att få fler :D
När man är hos mormor ska man ju alltid bada i badkaret det gillar både Tindra och Tuva.
Vi åt småpizzor till kvällen som Mest My och Tindra gjorde. Nattning gick så bra, inga problem att lägga henne.
På lördagen jobbade jag, men My sköter det lika bra som villken vuxen som helst, hon är superduktig med småtjejerna och dom bara älskar henne.
Sen gick My och Tindra ner till skolan och tog med fika, dom skulle gunga på "nya" gungan, där var dom ca 1½timme, så gjorde My lunch till dom, när dom kom hem.
När jag kom hem. så kom Lotta och Tuva ung samtidigt, vi gick då till lekplatsen, det var så skönt väder.
Efter det gick vi en promenad. Det blir så tyst när dom åker hem, dom små liven, MEN dom kommer i eftermiddag igen, då ska vi alla gå ut på näset och ta med fika. My bakar chokladmuffins nu och jag ska göra dumlemuffins sen och ta med.
Igår va Jag och My ute och gick med Taina och Joakim oxå.
Än så länge är det mulet här, hoppas solen kommer fram snart, det är helt underbart då.
Just nu rev Agaton ner yttligare en blomkruka som gick i kras, vad har tagit åt dom, jag har alltid srytit med att dom inte river ner så mycket!!?? Ha en skön dag nu...jag återkommer!!!

Snääälla, bara ett ballerinakex till!!!! Tror ni hon fick det? ;)