lördag 3 maj 2008

Den här bilden på Abbe, är så talande, men jag hittar inte nån bra rubrik, tänkte göra en LO på den, så hjälp mig!!!! Snälla!!! Abbe är så uttrycksfull, har en så härlig mimik, man ser precis vad han är i för sinnesstämning, han kan ha en djup, mild blick, men oxå som här en iskall, kisande blick. Kul oxå med tassen , ser ut som han visar "fula fingret" tänkte på en rubrik då, men vet inte om jag kan skriva det, haha. Han var nog sur här för det hade blixtrat för länge, jag hade nog tagot rätt många bilder, inte så lätt att få missar att göra som man vill...men ett, tu, tre så blir det bra :)

onsdag 30 april 2008Hoppas ni får en glad valborg och 1:a maj/kristi himelfärdsdag!!!!!! Kram!

tisdag 29 april 2008Satte mig en liten stund här vid datorn, tänkte lägga mig tidigt, det har vart en jobbig dag på jobbet, mycket varor. Så steg jag upp tidigt och fixade matsäck till My som skulle åka på skolresan, det blev Gränna/ Visingsö som jag trodde. Dom hade haft jättekul. Men klockan är snart 23.00 och jag har inte lagt mig än, så ska jag ju då läsa lite oxå, lånade en massa "härliga hund" tidningar av Lina, jättekul läsning. Men jag är ju ledig imorn, så skönt, blir som vanligt, städa, tvätta, diska och sånt nödvändigt. Men jag hoppas jag känner för att scrappa lite oxå, är lite sugen på det.

Agaton sitter här och tittar på mig, med ögon som säger "Matte jag älskar dig, du betyder allt för mig" finns nog ingen människa som ger så mycket villkorslös kärlek, som våra älskade djur, vi skulle nog ibland uppskatta dom mer än vi gör!!!!!!!!

KOM IHÅG!!!! Den som inte tycker om katter, har varit råtta i ett tidigare liv!!!!!!

God natt och sov gott!!! Kram!!!

måndag 28 april 2008Måndagkväll!!!!! Hur mår man då!!???Hmmmm......Jodå, det är bara bra, det har vart en härlig dag, även om det blåst rejält. Hoppas morgondagen blir lika fin, hela skolan åker då på skolresa, jag har gjort pannkakor, kokt ägg och pasta tillsalladen My ska ha med sig, Som tur va, så hittade jag min lilla kylväska, den är jättebra vid såna här tillfällen. Resmålet är hemligt, så hoppas dom inte blir besvikna.

Helgen var jättetrevlig jag jobbade på lördagen, på kvällen var vi på "tjejträff" hos Lina, god mat och säkert gott vin, jag körde så jag smakade inte på det :) Vi har ju ett vinlotteri, och som jag skrivit förrut har jag aldrig vunnit MEN nu vann jag tre flaskor, jag blev jätteglad.

På söndagen hade 6orna tipspromenad, vi gick HELA familjen, vi träffade på Helen med familj, så vi gick tillsammans oxå, det är alltid kul att umgås med dom. Vädret var bra, när vi kom i mål, sålde 6orna fika, det var gott. Frågorna var svåra, en jättebra tipspromenad, det hade dom gjort bra. Som grädde på moset, så kom jag trea och vann en jacka :D Helen kom etta och Peter tvåa, Emelie var närmast på skilljefrågan och Dennis vann på barnfrågorna, villket gäng vi är!!!!!!!!!! Som det heter nu " vi äger" hehe.

Jag jobbar imorn, men sen är jag ledig onsdag och torsdag, om det blir fint väder, på valborg, går jag nog ner och firar in den härliga våren!! 1:a maj skulle man ju eg. demonstrera, för det finns MYCKET nu att demonstrera FÖR (mot)!!!! Men troligen åker jag till mina småtjejer och pussar på dom ;)

Må gott alla. sov gott!!!! KRAM.