onsdag 7 januari 2009

JAAAAA, våran dator är äntligen hemma :)


Hej alla!!!!
Äntligen efter 5 veckor har vi fått tillbaka våra dator, efter reparationen, nu ska den väl inte krångla på läääänge!!!!!
Men det har jag ju lärt mig att det är alltid nåt som krånglar...bilen tex, ja den startade ju inte när jag skulle åka och besiktiga den, så det var bara att lämna in den, och se glad ut.
Nä, nu ska vi inte vara pessimistiska, jag har haft en jättefin jul och nyår, så mysigt.
Har hunnit scrappa lite, men har inte tagit kort på det än, men lägger ut det sen.
Väntar så på srappmässan i början av mars, ska bli jättekul.
Måste ta lite mer kort oxå, det blir ju alltid mer kort tagna på sommaren, synd eg, för det finns många fina motiv att ta under alla årstider.
Ikväll ska jag se förvm:s handbollsfinal, det är ju så spännande, och så blev det bägge sverigelagen som möts, häftigt, jag hejar på lag 1, för där är Staffan Ohlsson tränare ;)
Som tur var så va inte My hemma när datorn kom (Tomas hämtade den) så jag fick ha den först.
Sen när hon kommer hem, lär jag inte få se skymten av den.
Men nu ska jag fixa lite mat och läsa lite, har läst ut "God natt mister Tom" jättebra, och har börjat på en bok jag fick av My, den har hon valt med omsorg och med hjärtat " dotter önskas" heter den av Katerina Janouch, har aldrig läst en bok av henne förrut, hon skriver jättebra, och vad den boken får en tänka tillbaka på sin egen mamma, och på nuet och framtiden, en verklig läsvärd bok.
Må gott !!! Kram