lördag 5 april 2008


God natt och sov gott!!!!



Här är en av mina senaste LO, som jag gjort i veckan, den blev jag rätt nöjd med, gillar att scrappa i rött och svart, passar bra till fotot oxå....

Ja, buketten blev upp och ner...hehe...men har ni inte nackspärr, så får ni vrida på huvudet:)

Min första bulett tussilago, för i år, plockade den i tisdags den 1 april....ordet tussilago är så gulligt tycker jag, jag bara älskar våren, det är en ljuvlig tid, vitsippor, solen, ljumma vindar, hoppas det blir MÅNGA sådana dagar....

Här är moster Lina och Tuva.....jag tycker nog att dom är lite lika...eller vad tycker ni!?

Yttligare en på mig och Tindra :)



Här är en LO...på MY....

Här en av mina LO, det kommer mer sen.....

Ja....så var man hemma från jobbet, har ätit lite och så hade ju nån av mina fyrfota älsklingar kräkts :( så det var ju att torka....med en gång man kom hem, men det är sånt man får ta...för för lyckan att alltid ha nån go katt eller glad vovve omkring sig.
Dammsugaren står oxå och väntar...men jag var ju bara tvungen att gå in här en sväng och titta om jag fått nån komentar...och jodå...ett par hade jag fått, TACK!:)
My är hos Emelie, tillsammans med Fanny skulle dom ha en kite scrappträff idag, så jag är själv, ganska lugnt och skönt ibland.
Ikväll ska vi äta hasselbackpotatis, och My ska få snitzel och jag enrecot (stavas det så!?) så ska jag nog ta ett glas vin till det, Kanske blir det oxå en rom o cola medan jag lagar maten ;)
Imorn ska jag till Lotta och låna hennes cutle bag...hmmmm....vet ni inte vad det är !? haha, det är en typ stansmaskin, ska stansa ut lite bokstäver, och och annat smått och gott....som jag använder när jag scrappar. Tyvärr är ju allt så dyrt till scrapping....jag har ju INTE råd, men man vill ju ha ALLT.
V i var ett gäng tjejer som va på scrappmässa i GBG förra helgen, sååå kul det var, och det fanns ju hur mycket som helst...
Nu hör jag att dammsugaren ropar på mig......

fredag 4 april 2008

Min underbara Tindra, som är 3 år och 5 månader....:)

Tindra och Tuva som söta tomteflickor julen 2007...

Här är lilla söta Tuva, mitt barnbarn, hon är 1 år och 5 månader, en ljuvlig tjej...

Vänner är så viktiga...här är min bästa vän Taina...vi är arbetskamrater, grannar, men framförallt, väldigt nära vänner och har så varit i ca 18 år....

Nu lider denna dagen mot sitt slut, har vart en härligt ledig dag. Imorgon jobbar jag, men jag tycker det är kul att jobba på lördagar ( jobbar i en ica butik, liten), det är mer folk då, och förhoppningsvis så kommer det en del sommarstugeägare nu på helgerna.
Vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem, ja det vanliga klart, dammsuga och torka, grus överallt opch såklart hår från vära älskade djur, men det är det värt.
Detta var ju jättekul med blog, jag älskar att skriva och nu kan jag ju göra det när som helst, sen är det ju inte säkert att så många läser et :/, men strunt samma, jag tycker det är roligt i.a.f.......Jag sitter nog här ett stund till....men natti, natti på er så småningom....


Detta är mina älskade döttrar...livet vore inget utan dom....jag har oxå två barnbarn som är precis lika viktiga...ska lägga in foton på dom senare....måste ta lite i taget....detta är ju nytt för mig...:)



Jaha, nu har jag alltså skapat en blogg :) nåt jag aldrig trott jag skulle göra, jag får testa mig fram här...

Kul om ni komenterar lite!

Idag fyller min dotter 13 år, så jag ska snart laga mat, spagetti carbonara har hon beställt, och sen kladdkaka.

Eftersom det är fredagkväll, så blir det väl tv.n ikväll.

Har varit ledig idag, så jag har faktiskt scrappat lite :) jag återkommer!!!