lördag 5 april 2008

Ja....så var man hemma från jobbet, har ätit lite och så hade ju nån av mina fyrfota älsklingar kräkts :( så det var ju att torka....med en gång man kom hem, men det är sånt man får ta...för för lyckan att alltid ha nån go katt eller glad vovve omkring sig.
Dammsugaren står oxå och väntar...men jag var ju bara tvungen att gå in här en sväng och titta om jag fått nån komentar...och jodå...ett par hade jag fått, TACK!:)
My är hos Emelie, tillsammans med Fanny skulle dom ha en kite scrappträff idag, så jag är själv, ganska lugnt och skönt ibland.
Ikväll ska vi äta hasselbackpotatis, och My ska få snitzel och jag enrecot (stavas det så!?) så ska jag nog ta ett glas vin till det, Kanske blir det oxå en rom o cola medan jag lagar maten ;)
Imorn ska jag till Lotta och låna hennes cutle bag...hmmmm....vet ni inte vad det är !? haha, det är en typ stansmaskin, ska stansa ut lite bokstäver, och och annat smått och gott....som jag använder när jag scrappar. Tyvärr är ju allt så dyrt till scrapping....jag har ju INTE råd, men man vill ju ha ALLT.
V i var ett gäng tjejer som va på scrappmässa i GBG förra helgen, sååå kul det var, och det fanns ju hur mycket som helst...
Nu hör jag att dammsugaren ropar på mig......

1 kommentar:

kramiz Lina!! sa...

Ahh.. hasselbackpotatis, det ska vi oxå äta!!! :) Gott!!!