torsdag 24 juli 2008
Ja, nu sitter jag här med en mugg kaffe, och ska försöka sumera dagen :)
En lyckad dag, måste jag säga, muffinsen jag bakade blev goda :D, och maten blev väl oxå bra....eller hur Lina!? hehe.....
På eftermiddagen åkte jag, Lotta, Tindra, Tuva och Gunnar ner till sjön och tillbringade en bra stund där. Vi satt i skuggan och jag invigde min nya brassestol...genom att sitta och läsa i den...hur skön och praktisk som helst.
När jag kom hem, hade jag inte fått nog, utan tog, min ovan nämda stol och gick ut i trädgården för att läsa, men jag hade inte hunnit många sidor, innan Eva-Lena och Ann dök upp...sen satt vi ett par timmar och pratade och skrattade och försökte lösa både det ena och det andra...hehe...trevligt.
My är ju nere vid sjön som vanligt, hon bor nästan där såna här härliga dagar, och det förstår man....kvällarna nere vid sjön är så vackra.
Så nu har jag ätit...rester sen lunchen...och som sagt nu intar jag mitt kvällskaffe, och ser fram emot en lika härlig dag imorgon...man måste vara tacksam att få ha det så här bra....Kram på er alla!!!!

onsdag 23 juli 2008Onsdag kväll. nu har halva min semester gått, hjälp vad fort det går...
I kväll gick jag och Helen ner till campingen, där det var allsång, Eva och Ingvar underhöll med sång och musik, jättetrevligt var det och en underbar sommarkväll.
Kul upplägg, där vi fick vara med på olika saker, bl,a ett musíkaliskt korsord, där dom spelade olika sånger och vi skulle komma på ord i titeln, eller textförfattare osv. Mot slutet var det en som vågade upp och dansa, det var "Lars i Målhult" och han bjöd upp mig, men jag vågade inte gå upp och dansa inför alla, så jag förslog att han skulle dansa med Susanne ist. Idag har jag tvättat och städat lite smått, och handlat.
Har oxå gjort köttbullar till imorgon, ska bjuda Lina på lunch, hon ska få hemlagade köttbullat, brun sås, potatis, grönsaker och lingon, alltså riktigt gammaldags husmanskost :)
Så ska jag och My göra muffins med nougat, Lotta och tjejerna kommer imorn och vi ska ner till sjön, och då måste vi ju ha fika med oss.
Igår var jag och My i Överlida och fixade ett ungdomskonto till My....som hon ska få sköta sjäv, där ingår även internetbank och telefonbank, bra att dom får lära sig sköta sånt.
Sen var vi och åt på Centumboden, hos Ingvar, det är så gott mos där :)
Hämtade oxå biljetterna till "Elvisshowen" som är på Åhaga i Borås den 30 okt.
Vi ska alla överraska Gunnar och ge honom det på hans födelsedag, han gillar ju Elvis och det gör vi alla, så jag ser verkligen fram mot detta, tror att det kan bli riktigt bra :) Har nu vart inne och kolla Brolle på nätet, alltså vad då "look a like" med Elvis, och han gör sig inte till, han är så nära Elvis man kan komma både utseéndemässigt och sångmässigt, han är WOW, och det gör ju inte ont att titta på honom heller ;)
Nä, nu får jag väl snart natta mig, jag mårker ju längre semestern går, ju mer slappa rutiner och vanor får man....Må gott i solen imorn nu!!!! Kram och natti, natti.

måndag 21 juli 2008

Idag har jag SCRAPPAT, kännde för det, men när jag börjat så blev vädret finare och soligare och soligare, men jag kännde inspiration, hehe och då får man passa på...det ska ju bli fint en tid framöver om dom har rätt denna ggn!!!:) Jag har bl.a gjort denna idag på Lina och Tuva, har länge tänkt scrappa om det kortet, kul för dom är så lika tycker jag....

Detta var ett tag sen jag gjorde på Tindra och Tuva som tar en macka efter badet...
Denna har jag oxå gjort idag, och då fick jag scrappa i mina älsklingsfärger, rött o svart, korten inbjuder ju till att använda dessa färger....;)
På Linas lilla scrappträff gjorde jag bl.a denna....Tindra och My på Mys examen....
Denna gjorde jag oxå då,,,,ett minne från vår sushimåltid som Lina och Anders bjöd oss på.... Även denna fick jag till då...hade fått för mig att göra en LO, där jag kunde använda texten till "Sommaren är kort."..så texten står skriven runt LO.... det är så rolig att scrappa....nu längtar jag till mässan....när va det 6-7 sept....!!!????

söndag 20 juli 2008

Igår var jag på ett trevigt 60-årskalas, hos Ingegerd (Linas svärmor)...här har vi en del av gästerna (Helen och Emelie)
Här har vi fler glada gäster, Lina, Bengt o Gun ......vi satt på deras underbara härliga, stora altan, som hade inspiration av havet :) och villken fin trappa upp till altanen ...
Farbror Anders, får passa på så länge hans syskonbarn vill sitta i hans knä :D, men gulliga är dom.....

Här har vi förmålet för kvällen, Ingegerd som håller på att öppna paket, hon fick en jättefin stort foto, på hela sin familj, som mamma blir man jätteglad över en sån sak, och det blev Ingegerd oxå :)
Så var jag ju då bara tvungen att gå en runda i deras fina tädgård, jag hade kameran med, som tur var....här en härlig riddarsporre....
Mums i naturen för vissa!!!
Vackert!!!!
Här har vi brödena "brothers" pratar teknikprylar :)
Det var ett jättetrevligt kalas, med underbar mat, tyvärr körde jag, så jag drack inget av densäkert lika goda drycken :)