torsdag 24 juli 2008
Ja, nu sitter jag här med en mugg kaffe, och ska försöka sumera dagen :)
En lyckad dag, måste jag säga, muffinsen jag bakade blev goda :D, och maten blev väl oxå bra....eller hur Lina!? hehe.....
På eftermiddagen åkte jag, Lotta, Tindra, Tuva och Gunnar ner till sjön och tillbringade en bra stund där. Vi satt i skuggan och jag invigde min nya brassestol...genom att sitta och läsa i den...hur skön och praktisk som helst.
När jag kom hem, hade jag inte fått nog, utan tog, min ovan nämda stol och gick ut i trädgården för att läsa, men jag hade inte hunnit många sidor, innan Eva-Lena och Ann dök upp...sen satt vi ett par timmar och pratade och skrattade och försökte lösa både det ena och det andra...hehe...trevligt.
My är ju nere vid sjön som vanligt, hon bor nästan där såna här härliga dagar, och det förstår man....kvällarna nere vid sjön är så vackra.
Så nu har jag ätit...rester sen lunchen...och som sagt nu intar jag mitt kvällskaffe, och ser fram emot en lika härlig dag imorgon...man måste vara tacksam att få ha det så här bra....Kram på er alla!!!!

2 kommentarer:

Mys blogg sa...

klart man e där nere nu:) ahah

Catarina sa...

Låter som du har det hur mysigt som helst däruppe! *avis* Härnere är det ingen lugn och ro tycker jag... Vi var på stranden en stund igår, tog ett tag att packa ihop, ner till stranden försöka sola medans man passar på den lille som nu tar sig av filten han sitter på i skuggan.. packa bilen åka hem och packa upp allt som man hade med sig ner.. *suck* ingen njutning alls!