onsdag 17 juni 2009

Grattiskort med misse :)

En ny bild, jag är inte nöjd med kissens tassar, framtassen har han under sig, men jag ritade dit en baktass som hänger ut lite....vet inte, svårt detta...hehe...men det får duga!!! det kanske blev sämre...åhhhh, jag blir knäpp, när man ritar själv, blir man aldrig nöjd....

En närbild på missen jag ritat, måste vara ärlig och säga, att jag fått uppslag av en bild på nätet, men ändrat lite....jag blev så kär i missen så jag vill inte sälja kortet, det är en beställning till en tjej som fyller 35 år och älskar katter. Ser lite konstigt ut, den har en framtass under kroppen, katter ligger ju ofta så.....så det är ingen trebening...hahahaha...

Ja så här ser kortet ut, jag har alltid en förmåga att fota korten snett, ni får ha överseénde med det.

Insidan gör jag imorgon, orkar inte ikväll, det är sååå roligt att rita egna motiv, men vilken tid det tar, tur det finns fina stämplar :)

Må gott alla!!! Kram Lena


tisdag 16 juni 2009

Midsommarkort!!

Har en beställnig till midsommar, jättekul, men allt är ju en utmaning.
Ville gärna rita motivet själv, hade bilden klar för mig, nästan med en gång.
Började att rita motivet igårkväll, blev ganska bra, började färglägga det, och när jag var nästa klar, ja vad händer då............droppar en svart droppe färg på hennes förkläde....så det var ju bara att kasera den.
Gjorde en ny ikväll, och så här blev den...
Skrev rubriken "trevlig midsommar" inne i kortet, och en vit chalkad ruta, där dom kan skriva sina namn.
Har fått sålt 9 kort nu, säger som Lotta, hur ska jag hinna med. Har jobbat nästan 10 timmar idag oxå, och då är man lite trött.
Men jag har yttligare en beställning, till en tjej som fyller 35 år, och som älskar katter, givaren ville gärna att jag ritade nåt lämpligt till det. Jag har en bild nu oxå, får se om den går att rita ner...hehehe....
Nä nu ska jag ta mig en mugg kaffe.
Min söta lilla My hade maten färdig när jag kom hem 18.30, så när jag ätit kinde jag börja scrappa med en gång :)
Kram på er alla scrappare och övriga :D

måndag 15 juni 2009

Nya kort till försäljning :)


Har gjort två kort ikväll, egentligen brukar inte jag scrappa när jag jobbar, och kommer hem vid 18.30, men nu förstår jag att jag måste, har sålt 5 kort i affären, på mindre än en vecka, och har 2 beställningar till midsommar, så det är bara att scrappa på och glömma tv och allt sånt.
Men det är ju såååå roligt så jag gör det gärna, det är ju detta jag brinner för nu, är så glad att nån vill ha mina kort :)
Ska nu börja skissa på ett kort till midsommar, tänkte mla motivet själv, om det blir bra vill säga, plan B, är ju att ta till en stämpel...hehehe...
Så nu åker skissblocket fram....kram på er alla!!!!

söndag 14 juni 2009

Olika stilar på kort!!!

Ja, så här gott såg det dukade bordet ut igår, det var helt underbart gott, och det bästa med sån plockmat är ju att man sitter lääänge och äter och har trevligt...och jag bara älskar kräftor, dom hade hon köpt bara för mig, för jag tål inte räkor (tyvärr)
Sen fick vi en god paj med äpplen och russin som marinerats i bailys(säkert felstavat)
Det blev rätt sent, men det blir det när man har trevligt...

Så lite nya kort som jag gjort idag, jag har ju sålt lite kort i affären, så jag tänkte fylla på förådet lite. Ett "krya på dig" kort är ju aldrig fel.....älskar den här stämpeln!!!

Så till ett helt annat kort, mer romantiskt ,och Lotta och Essmo ROOOOSA!!!!!
Tänk om ni har smittat mig!!!!!:o hehehhehe.....det får jag leva med i.s.f!!!!! Rosa är fint!!!
Nä nu ska vi snart äta, ytterfilé och potatisgratäng...mmmmmm....
Kram alla, och lämnar ni en liten hälsning, blir jag ju så glad, det vet ni!!!!