måndag 15 juni 2009

Nya kort till försäljning :)


Har gjort två kort ikväll, egentligen brukar inte jag scrappa när jag jobbar, och kommer hem vid 18.30, men nu förstår jag att jag måste, har sålt 5 kort i affären, på mindre än en vecka, och har 2 beställningar till midsommar, så det är bara att scrappa på och glömma tv och allt sånt.
Men det är ju såååå roligt så jag gör det gärna, det är ju detta jag brinner för nu, är så glad att nån vill ha mina kort :)
Ska nu börja skissa på ett kort till midsommar, tänkte mla motivet själv, om det blir bra vill säga, plan B, är ju att ta till en stämpel...hehehe...
Så nu åker skissblocket fram....kram på er alla!!!!

5 kommentarer:

ElinÅ sa...

STORT grattis!! Va kul att dina kort går som smör i solsken:) Och det e ju inte så konstigt så fina som dom är! Ser fram mot hur midsommarkortet blir, är så kul att se dina målade motiv!
Kram

ScrapMi@ sa...

Grattis var skoj att Du får sälja dina kort......jag blir en smutta stolt när jag får sälja korten....visst blir man det??

Åhhh målar Du motiven själv.....då väntar jag med spänningen på midsommarkortet!!!!

Jag har oxå slutat se på TV på kvällarna det blir scrapbordet :)

Ha det gott!
KRam//Mia

Essmo sa...

Åh va kul att det går så bra för dina kort! Förstår att dom säljer bra, dom är ju så fina! =)
kram kram!

Fia skapar sa...

Tack för alla dina kommentarer på min blogg. Det värmer i hjärtat och jag blir så glad. Det är ju helt otroligt så duktig du är på att rita. Grodorna är ju ursöta och gumman i hängmattan helt underbar. När jag kom till golfkortet så blev jag helt mållös, inte bara är det fint målat, motivet i sig är ju helt underbart. Gumman som håller sig i träden, vilken fantasi du har! Kul att det går bra med din försäljning nästa steg för dig är nog att börja producera egna stämplar!

Kram fia

Lotta sa...

Fina kort, härliga färger!! Ja nu lär du få ligga i.....haha..