lördag 9 maj 2009

Äntligen en liten groda :)


Ja en groda och ett annat kort blev gjort idag, det sista är inte min stil alls, så jag vet inte hur det blev till :D, kanske berodde det på att jag drack en rom & cola :)
Vet inte om jag gillar det eller inte.
Brukar ju inte scrappa på lördagar, men min tv funkar ju inte och inte telefonen heller, det är en och en halv vecka nu, och ingen telia har dykt upp. Tre arbetsdagar sa dom att det skulle ta, jo pyttsan :(
Men ibland kan det faktiskt kännas som en befrielse att vara utan tv, har haft så lugna kvällar, lagt mig och läst tidigt.
Man kan ju faktiskt titta på nätet, det gjorde jag idag, kollade på "hjälp jag är med i japansk show" Är det nån mer än jag som verkligen ogillar Anna Book, falsk och elak är det lilla stycket.
Jag hejar nog på Dogge där :)
ja nu har jag jobbat mycket en vecka, nu kommer min lugna vecka, men den är ganska fullbokad ändå, ska till gekås och sånt viktigt ni vet :)
My tittar på en film i sitt rum och asgarvar hela tiden :)
Både jag och My är sugna att resa nånstans, men då måste vi spara. Vi har kollat resor på nätet och tittat i resekataloger, skulle va så härligt, roligt att resa med My oxå. Thailand vore ju nåt, men det kostar ju :/
My har börjat bearbeta mig att få åka på en språkresa till England, jössus var tog "lilla My" vägen.
Troligen kommer nog mer små grodor i veckan, eller något annat, det får dagsformen avgöra.
Imorgon ska jag och Lina åka till lockryd, det är inte så ofta vi kan göra saker ihop, för vi jobbar samma tider, men när bebisen kommer DÅ kan jag nästa bo hos henne, hehe, eller vad säger du Lina!? Skoja bara men det ska bli såååå kul, och nära till bebben kommer jag ju att ha oxå.
Kram på er!!!!

måndag 4 maj 2009

Ha en riktigt trevlig vecka!!!

Ha nu en fin vecka, vad ni än gör!!!
Jag jobbar för fullt denna vecka, då brukar jag inte uppdatera här så mycket.
Men nästa vecka kommer jag igen, har en del kort att göra, ett på beställning och en del som jag ska få ihop för eget bruk, ska bli skoj :)
Må gott!!!Kram Lena