fredag 10 juli 2009

Fika kort!!!!

Har gjort ett fika kort, jag älskar ju att fika med familj och vänner, det är så mysigt :)
Pappret bakom muffinsen har jag gjort själv, det framgår inte men det är mer "flammigt" än det ser ut, men jag får öva mer på den metoden!!!
Har inte blivit så mycket gjort denna veckan som jag trodde, i måndags gjorde jag ju Lottas grattiskort, sen var vi ju där och grattade henne.
I tisdags ägnade jag dagen åt Michael Jackson, och det var det värt....tittde på tv från 14.10 till 01.30, villken artist han var, så synd att han fick ett så sorligt liv och tragiskt slut.
I onsdags hade jag mina gullungar, och då är dagen vikt åt dom, vi hade en jättemysig dag.
Igår fyllde jag ju år, så då kunde jag ju inte sitta och scrappa.
Jag bjöd även Lina och Anders på lunch, det kan dom behöva som inte har nåt kök nu...inte ens golv i köket, men det börjar ta form nu...heja på!!!! Det kommer att bli ett kanonkök!!!
Så är det då fredag, och idag ska jag ha mina kära vänninor här, jag ska bjuda på trerätters förrätt blir potatispuckar av färsk potatis med löjrom,.....huvudrätt blir marinerad kycklingfilé i kokkos...och efterrätt pannacotta med vit choklad, och så lite gott vin och mysig samvaro, det har vi alltid, mycket skratt och så mysigt!!! Imorn ska jag och Lotta fira våra födelsedagar, ska bli så kul, är lite spänd på vad jag får i present :)
Nä nu kan jag inte sitta här, dags att ta itu med förberedelserna!!
Kram på er alla!!!!

tisdag 7 juli 2009

Grattiskort till min lilla Lottis!!!!!

Grattiskortet som jag gjorde till Lotta, kul att få med ett foto tycker jag.

Igår fyllde alltså min lilla Lotta år, vi åkte dit på eftermiddagen och grattade henne, jag, My, Lina och Anders......Lina hade bakat mycket gott, så satt vi på deras härliga altan och fikade.
Åskan gick till och från och det regnade och smattrade så gött på altantaket :)
Vi satt kvar och gjorde ingen antydan att åka hem...dom sa flera ggr, "ni kunde ju ätit här men vi har inte tagit upp så mycket ur frysen" men vi satt bara kvar, så till slut fick dom tina rev....heheh...skam den som ger sig, så vi satt kvar till nästan midnatt....en sååå härlig kväll och kul hade vi, småtjejerna var på lekhumör, så det var bara att plocka fram leklusten, och det gör man ju gärna.
Vi ska fira igen på lördag, för jag fyller på torsdag, så vi slår ihop våra födelsedagar.
Imorn kommer mina småtjejer hit, får se vad vi hittar på!!!!
Idag blir det mycket tv, vill se så mycke jag kan av minnesprogrammen om Michael Jackson.
Må gott alla, och kram på er!!!!