lördag 31 maj 2008


3 namn jag går under: Lena, Mamma, Mormor
3 saker som skrämmer mig: Att något ska hända mina barn och barnbarn, vatten, att inte få leva så länge att man får se sina barnbarn växa upp, och börja sina vuxna liv, med allt vad det innebär.
3 saker som jag har på mig: sköna byxor, t-shirt, flanellen;)
3 sanningar: Jag älskar vin och rom & cola, jag gillar att shoppa på gekås, jag gillar karréskivor.
3 saker jag verkligen vill ha : Pengar så jag kan bjuda hela min familj på något, en resa eller så.
En cuttle bag, en ny bil.


Nu har jag äntligen gjort denna utmaning, det är jättekul, men jag hade många mer än tre svar på varje :) ja, nu har ju alla svarat som jag känner och har blogg, så tyvärr har jag ingen att skicka den till...men tack Lotta för att jag fick den av dig!!!!

fredag 30 maj 2008


Nu var det ett tag sen jag "bloggade" när man jobbar så blir det inte att man sitter här varje dag, och det fina vädret består ju, så härligt, men nu får det inte bli varmare.
Vad har då hänt sen sist...jo förra torsdagen var jag på sminkparty hos Taina, jättekul, jag köpte ju alldeles för mycker så klart, och My var ju med och då blir det ju inte billigare precis :/ Förra fredagen kom Tindra, jag jobbade ju, men My fixar ju det jättebra. Hon sov över till lördagen. På eftermiddagen kom Lotta och hämtade henne.
När hon åkt så åkte jag och My till Floghult, till Lina och Anders, vi skulle vara hundvakter till Lakris, för dom var på släktträff. Det var ju tur att det var just den dagen, för dom har en jättetv, och det var schlager festivalen denna kväll, så då kunde jag se det på "värstingtv" :)
På söndagen var det mors dag, så jag var bjuden till Lotta att grilla, det var sååå gott.
Jag fick en fin kristall vinkaraff av Lotta och Lina. Tack!! På eftermiddagen kom Lina och Anders oxå, så fikade vi på Lotta och Gunnars altan.
I onsdag började mina lediga dagar, så då var det att städa och tvätta, duscha krukväxter och sånt på onsdagen.
På torsdagen kom lilla Tuva, det var ju en så fin dag, så vi var ute en hel del av efterm, jag skjutsade hem Tuva lite senare och var barnvakt där ett litet tag, för Lotta och Gunnar skulle på utvecklingssamtal.
När jag kom hem så gick jag en ganska lång promenad med "lilla H" en sååå härlig kväll, jag ville inte gå in.
Men när vi väl kom in så fick Harry hoppa ner i badet, och även tandborstning stog på schemat.
han blev så vit och fin, jag har nog borstat honom 10 ggr efter badet, men det finns lika mycket löst hår ändå, hehe.
My var ju med klassen på Liseberg, dom var hemma vid 23,30, dom hade haft så kul, ett härligt minne för dom.
Liseberg har en så särskild atmosfär av sommar och barndomsminnen, jag bara älskar den känslan, men jag har nog inte råd att åka till Liseberg i år heller, så vågar jag ju inte köra i GBG heller :/
I eftermiddag ska vi gå och klippa oss jag och My, det ska bli skönt.
På tisdag planerar jag att åka till Borås djurpark med Tindra, bara hon och jag, det är så mysigt att vara med henne, Då ska vi försöka tajma matningen av pingvinerna, som är kl 12.00, det är hennes älsklingdjur, hon tycker att dom är så roliga.
Så ska jag försöka få henne att se skönheten och mystiken hos varg, dom matas 14.20 och det är så häftigt att se, det kan ju vara svårt att få syn på dom annars. det ser jag fram emot!!!!
Må gott i sommarvärmen!!! Kram.