torsdag 17 april 2008Här har vi moster Lina och Tindra denna gången, det finns en bild på Lina och Tuva längre ner!

Tindra och Lina är otroligt lika oxå, kanske ännu mer än Tuva och Lina, utom, ögonfärgen då.

Men näsan , munnen, ansiktsformen...Nu ska jag brygga en god kopp kaffe, det är jag värd, har hållit på hela fm, med att sortera papper av alla slag och sätta i plast fickor och sen i en pärm.

Jag gillar ju när det är ordning på papperen, men det blir så lätt att dom bara blir liggande i en hög, men nu är det ordning och reda, känns så skönt.

Tänkte bytt gardiner i rummet idag, men det får bli en annan dag, ska nog göra ren fläkten i.a.f.

Tuva skulle ju kommit idag, men hon är så förkyld, så vi ändrar i planerna, så kommer Tindra imorn och Tuva på måndag istället.Roligare för henne om hon är pigg när hon är här.

Hörde att dom klonade kastraterna Rångedahl, ligger etta på topplistan, huga :( Nä nu va det ju kaffe........Hoppas alla får en bra morgon och en riktigt fin dag!!

onsdag 16 april 2008Med denna vacka bild, önskar jag er alla God Natt!!!!


Jaha, nu har "tanten" Lena och "tanten" Taina varit ute och gått, vem den tredja tanten är vet jag inte....för vi hade bara med oss Joakim och My.
Det var så trevligt och en skön promenad, även om det luktade från åkrarna. men det luktar "vår" så det är bara härligt. Det sätter sig i kläder och hår, så det blir att hoppa in i duchen.....


Är katten, rädd, chockad, paralyserad eller sur för att det inte va en snygg brandman som räddade, henne, för det måste va en hon!!!!


tisdag 15 april 2008Gokväll på er!!!

Ja, så är man då ledig imorn, så skönt, ska till arbetsförmedlingen i Svenljunga, inte så kul men ett måste.

Så ska jag tvätta, det är min tvättdag, och kanske städa lite, får väl göra en ganska rejäl städning nu till helgen.

Anders var här igår och fixade en ny kontakt till min dammsugare...ja dom är guld värda mina kära mågar :) Så bad jag honom kolla lite på datorer på nätet tillsammans med mig. Jag funderar nämnligen på att köpa en ny dator, en bärbar och Anders är ju så duktig på sånt.

Våran dator nu, är sååå trög och funkar si så där, den låter som ett tröskverk oxå, har ju bl.a en massa bilder på datorn och det vore ju en katastrof om dom försvann om datorn lägger av. Så vi fundera som sagt på en ny, och då vill vi nog ha en bärbar, både jag och My, vi har ju inte så stor plats och det skulle vara smidigt. Jag har ju snart betalat av Mys cykel så då kanske jag kan fixa och ta en dator på avbetalning. Vi är riktigt sugna på det nu.

Imorn ska det nog regna, så typiskt när jag är ledig, hoppas det bara blir nån riktigt ljummen dag, som vi kan få njuta av snart, och helst många naturligtvis.

Sov nu riktigt gott!!! Natti, natti!!!


Ska jag träna imorn...hmmmm....nä tror inte det!!!

SÖT!!!!!


Jag tyckte ju Swartling va lik Shreek, men nu ser man ju fler som har hans anletsdrag, hehe :D

måndag 14 april 2008


Ja som ni ser så är jag på väg till sängen nu....GOD NATT!!!!

Nu brinner ett ljus i vårat fönster för Engla och hennes familj och för alla andra som är drabbade av sorg och hemska händelser.

söndag 13 april 2008


Nä, nu får jag slita mig från datorn..hehhe, skojar bara, jag och My och Harry har varit ute och gått en halvtimme nu, det var friskt och skönt.
Ska snart lägga mig, jobb imorn, helgerna går väldigt fort, jag jobbar ju dom mesta lördagar oxå, och då blir ju helgen ännu kortare. så God natt alla!!! Kramen!!!Nån mer som har lust till denna handling!?


Jaha, nu är vårat hem en lampa, en ytterkruka och en tallrik fattigare :(
Närb jag och My satt och åt i rummet, hade jag fönstert lite öppet. Eftersom mina stackars katter är innekatter så tar dom ju varje tillfälle att lapa lite luft :/ och Agaton hoppar ju upp blandb krukväxter och lampa, och river ner lampan, och en kuka, skärver och flisor och vatten över hela golvet....:( och My börjar skratta, jag tyckte inte det var roligt alls, så jag spände ögonen i henne och frågade om hon tyckte det var roligt, men det tyckte hon ju inte (sa hon) det hon tyckte va roligt var väl att det var min lilla älsklingskatt som gjorde det, så det var ju bara att börja städa upp det, till råga på allt funkar inte dammsugaren, en pigg på kontakten som ska in i väggen är av, vad förvånad jag blev i morse när jag skulle dammsuga.
Så var det då disken...och vad händer då !? jo då tappar jag ett fat, jag hade inte ens hunnit gå ut med påsen med dom andra skärvorna i....ja jössus så det kan bli, nu har jah ju ingen lampa i fönstret, kanske kan jag köpa en ny då :D
Min lilla My kom in med en bukett vitsippor, så gulligt och vad glad man blir, undrar hur många såna buketter till hon plockar till mig, det är såna små stunder man får ta vara på!
Idag är jag lite seg efter igår, men det var det ju värt.
Kan ni tänka er jag glömde min mobil hos Lina, inte likt mig, och jag har inte hämtat den än...hahah.
Ta den med dig och skicka den vidare......

Ta med denna bilden till din blogg. Det är en symbol för alla barn i världen som lider i det stilla, de utnyttjade barnens tårar. Uppmärksamma deras lidande genom att adoptera affischen till din hemsida eller blogg, som ett sätt att visa sympati. Ta den med dig och skicka vidare!

LOTTA!!!
Om du läser detta, så vill jag säga, att det repris på körslaget, kl 13.00, försök se det...va nog bra!!!!
Jag glömde ju min mobil hos Lina...hehe :( Hoppas ni mår bra, och att du fick sova några timmar, det var ju så roligt, jag är hes idag av allt skrattande och ropande i leken...hahha

Nu har vi kommit hem från Lina och Anders, så trvligt, vi skrattar alltid så mycket när vi är tillsammans.
Vi spelade ett spel som heter "med andra ord" det var jättekul.
God mat fick vi oxå :) Tack Lina och Anders!!!!
Nu ska jag gå och lägga mig, så God natt allihop!!!
På bilden är det jag och Harry, om ni inte ser det, ;)