fredag 9 maj 2008


God morgon!!! Var tvungen att sätta på datorn nu på morgonen, min radio funkade inte, och då kunde jag ju inte lyssna på Rix fm, ve och fasa, det är ju en sååå bra start på morgonen, inte en morgon utan att jag skrattar gott. Men nu är inte Gert med idag, och då är det något som fattas, dom tre är en helhet som är super!! :) Så nu lyssnar jag på rix fm på nätet :)
Idag blir det nog mycket kunder i vår lilla affär, pingst och fint väder...
Ska oxå tvätta idag, fler maskiner, blir svårt att hinna hänga alla, men Taina ska hänga en åt mig på lunchen, vi brukar hjälpa varandra så. Det är så bra, vi har så mysigt i vårt hus :D
Ha nu en riktigt bra fredag!!!!! Kram!!

onsdag 7 maj 2008


Nu har jag äntligen gjort en LO, har länge gått och tänkt på en rubrik till detta kortet, jag var ju tvungen att ta hjälp av er, och jag tog Catarinas förslag, tack för det Catta!!!:) Jag tänkte ta fu*k you, men det kunde jag ju inte, haha!!! jag blev rätt nöjd med denna, första ggn jag använde bubbelplast, och det var kul :) måste beställa mer kort nu, man blir ju lite kräsen villka kort man ska välja, det är inte lätt och som sagt hitta en bra rubrik oxå...MEN kul är det:) :)

tisdag 6 maj 2008



Nu var det ett tag sen jag skrev, men det blir väl så när det är fint väder, då sittar man ju inte så mycket här.
En liten tillbakablick, ´vad jag gjort, 1maj var jag på Aveholm hos Lotta och hennes lilla familj, vi hade en skön dag, jag hade bakat en sockerkaka med glasyr, god (faktiskt)
Fredag och lördag jobbade jag, på lördagen var jag; Taina,My och Joakim ute och gick, senare gick jag med Taina till lekplatsen, där hon var med sitt barnbarn. Efter det tog vi en fika, och pratade och hade det allmänt gott, som sig bör :D
På söndagen var det till att stiga upp lite tidigare än vanliga söndagra, jag ;taina och även My skulle hjälpa till på "våra" HIF:loppis som vi har här varannat år.
Vi sålde böcker, och hej o hå vad det gick bra.
Jättemycket folk kom, och en helt underbar strålade fin, solig dag var det.
Igår måndga, åkte jah till Lotta som var ledig, jag hjälpte henne att putsa fönster och hänga upp nya gardiner, blir alltid så fint när man gjort det tycker jag.
Så var vi en sväng till Svenljunga, Lotta skulle klippa sig, då passade jag på att gå in i blomsteraffären och handla för dom 150kr jag hade fått i presentkort förra året.
Då kan man ju unna sig lite kul växter, jag fastnade för en strandkasanj, så häftig, hoppas jag lyckas med de, det var en del man skulle tänka på med den.
Det blev även en typ kaktus, "Big band" hette den, och en kruka som jag nu planterat om den i, kul med växter, alla är personliga på nåt sätt :)
På eftermiddagen åkte jag och Lotta till gekås, alltid lika kul, jag hade ju eg shoppingförbud, men so what, man lever ju bara en gång, det blev lite av varja, mest till My som vanligt. Men jag köpte faktiskt ett par Adidas promenad/joggingsko, jättesköna, jag behövde verkligen skor.
Tyvärr har jag lite ont i magen, men jag tror det är lite bättre idag, hoppas det inte blir värre, med feber och så.
Imorn ska jag jobba, så är det ju pingst till helegen, jössus vad fort det går, som sagt , kul att jobba då, brukar vara rätt mycket kunder.
Så en sak till imorgon är det kassörskornas dag, så ge oss ett extra stort leénde!!!!
Solen skiner idag oxå, och ska tydligen göra det ett bra tag till, härligt!!
Må gott nu i det fina vädret!! Kram.