tisdag 6 maj 2008Nu var det ett tag sen jag skrev, men det blir väl så när det är fint väder, då sittar man ju inte så mycket här.
En liten tillbakablick, ´vad jag gjort, 1maj var jag på Aveholm hos Lotta och hennes lilla familj, vi hade en skön dag, jag hade bakat en sockerkaka med glasyr, god (faktiskt)
Fredag och lördag jobbade jag, på lördagen var jag; Taina,My och Joakim ute och gick, senare gick jag med Taina till lekplatsen, där hon var med sitt barnbarn. Efter det tog vi en fika, och pratade och hade det allmänt gott, som sig bör :D
På söndagen var det till att stiga upp lite tidigare än vanliga söndagra, jag ;taina och även My skulle hjälpa till på "våra" HIF:loppis som vi har här varannat år.
Vi sålde böcker, och hej o hå vad det gick bra.
Jättemycket folk kom, och en helt underbar strålade fin, solig dag var det.
Igår måndga, åkte jah till Lotta som var ledig, jag hjälpte henne att putsa fönster och hänga upp nya gardiner, blir alltid så fint när man gjort det tycker jag.
Så var vi en sväng till Svenljunga, Lotta skulle klippa sig, då passade jag på att gå in i blomsteraffären och handla för dom 150kr jag hade fått i presentkort förra året.
Då kan man ju unna sig lite kul växter, jag fastnade för en strandkasanj, så häftig, hoppas jag lyckas med de, det var en del man skulle tänka på med den.
Det blev även en typ kaktus, "Big band" hette den, och en kruka som jag nu planterat om den i, kul med växter, alla är personliga på nåt sätt :)
På eftermiddagen åkte jag och Lotta till gekås, alltid lika kul, jag hade ju eg shoppingförbud, men so what, man lever ju bara en gång, det blev lite av varja, mest till My som vanligt. Men jag köpte faktiskt ett par Adidas promenad/joggingsko, jättesköna, jag behövde verkligen skor.
Tyvärr har jag lite ont i magen, men jag tror det är lite bättre idag, hoppas det inte blir värre, med feber och så.
Imorn ska jag jobba, så är det ju pingst till helegen, jössus vad fort det går, som sagt , kul att jobba då, brukar vara rätt mycket kunder.
Så en sak till imorgon är det kassörskornas dag, så ge oss ett extra stort leénde!!!!
Solen skiner idag oxå, och ska tydligen göra det ett bra tag till, härligt!!
Må gott nu i det fina vädret!! Kram.

1 kommentar:

Lotta sa...

Ja hoppas din mage blir bättre nu.
Så ni kassörskor har en egen dag.....vad kul:-)