måndag 4 maj 2009

Ha en riktigt trevlig vecka!!!

Ha nu en fin vecka, vad ni än gör!!!
Jag jobbar för fullt denna vecka, då brukar jag inte uppdatera här så mycket.
Men nästa vecka kommer jag igen, har en del kort att göra, ett på beställning och en del som jag ska få ihop för eget bruk, ska bli skoj :)
Må gott!!!Kram Lena

3 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Ha det så trevligt på jobbet, jobba inte ihjäl dig bara!
Ser fram emot det du ska skapa senare - vi "ses" i veckan! *ler*
Kramkram / Angelica

Lotta sa...

Ha det bra själv lilla mamsen:)

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Aaaah, lilla snäckan! Klart att jag kan komma in och kommentera fast du inte uppdaterat! Jag vet - det är så tråkigt när man inte hinner blogga och få nya kommentarer! *ler*

Så nu är jag här och vad ska jag då skriva om? Hmm... Här händer en del grejer idag..
Ska till dagis på "Dungen-fest" mellan två och fyra. Småkillarnas dagis har en inhägnad dunge med en massa skoj i och vi har gott samarbete dagis-föräldrar så idag ska vi föräldrar bygga en scen till barnen. Och grilla korv och fika bullar! Mums!
Sen blir det till att hasta hem eftersom de två stora ska på DISCO ikväll! Ojojoj, vilka förberedelser som krävs nu! Tjejens bästis ska också hit här innan så jag har ansvar för två tjejers håruppsättningar! *nervös* Tur att killen har kort hår! Han ska bara duscha och sen blir det en snabb styling så är han klar!

Hoppas du inte har det för jobbigt på jobb och du är inte den enda som längtar efter att få scrappa - jag längtar också efter att få se nya alster a la Lena! *ler*

Ha det nu så bäst och vi hörs!
Kraaaaam / Angelica