måndag 21 juli 2008

Idag har jag SCRAPPAT, kännde för det, men när jag börjat så blev vädret finare och soligare och soligare, men jag kännde inspiration, hehe och då får man passa på...det ska ju bli fint en tid framöver om dom har rätt denna ggn!!!:) Jag har bl.a gjort denna idag på Lina och Tuva, har länge tänkt scrappa om det kortet, kul för dom är så lika tycker jag....

Detta var ett tag sen jag gjorde på Tindra och Tuva som tar en macka efter badet...
Denna har jag oxå gjort idag, och då fick jag scrappa i mina älsklingsfärger, rött o svart, korten inbjuder ju till att använda dessa färger....;)
På Linas lilla scrappträff gjorde jag bl.a denna....Tindra och My på Mys examen....
Denna gjorde jag oxå då,,,,ett minne från vår sushimåltid som Lina och Anders bjöd oss på.... Även denna fick jag till då...hade fått för mig att göra en LO, där jag kunde använda texten till "Sommaren är kort."..så texten står skriven runt LO.... det är så rolig att scrappa....nu längtar jag till mässan....när va det 6-7 sept....!!!????

3 kommentarer:

Lotta sa...

Wow, här har du verkligen fått till det:) Den översta på Lina och Tuva är ju jättefin. Gillar hur du har chalkat textlapparna. jättesnyggt! Sen TOKGILLAR jag den på dina döttrar:)Härliga färger, snyggt upplägg och fina dekorationer. BRA lilla mamma:)

Catarina sa...

Vad duktig du är :-) Jag har scrappat lite bara, men har ingen inspiration känns det som.. Har en tång och stansar att stansa ut lite olika saker, men kommer inte längre än så.. Men kommer väl igång nån gång! Har så många olika projekt i luften.. Gör änglar ibland också.. Men duktig är du iaf.. Och fina kot tar du också. Vad har du för kamera? ha det bra Kram

ElinÅ sa...

Oj va snygg LOn på dina döttrar va! Så snygga färger, håller med om att dom passar bra till korten och snygga dekorationer. Har kikat runt lite i din blogg, mycket fint! Vilka härliga kort du tar!