onsdag 23 juli 2008Onsdag kväll. nu har halva min semester gått, hjälp vad fort det går...
I kväll gick jag och Helen ner till campingen, där det var allsång, Eva och Ingvar underhöll med sång och musik, jättetrevligt var det och en underbar sommarkväll.
Kul upplägg, där vi fick vara med på olika saker, bl,a ett musíkaliskt korsord, där dom spelade olika sånger och vi skulle komma på ord i titeln, eller textförfattare osv. Mot slutet var det en som vågade upp och dansa, det var "Lars i Målhult" och han bjöd upp mig, men jag vågade inte gå upp och dansa inför alla, så jag förslog att han skulle dansa med Susanne ist. Idag har jag tvättat och städat lite smått, och handlat.
Har oxå gjort köttbullar till imorgon, ska bjuda Lina på lunch, hon ska få hemlagade köttbullat, brun sås, potatis, grönsaker och lingon, alltså riktigt gammaldags husmanskost :)
Så ska jag och My göra muffins med nougat, Lotta och tjejerna kommer imorn och vi ska ner till sjön, och då måste vi ju ha fika med oss.
Igår var jag och My i Överlida och fixade ett ungdomskonto till My....som hon ska få sköta sjäv, där ingår även internetbank och telefonbank, bra att dom får lära sig sköta sånt.
Sen var vi och åt på Centumboden, hos Ingvar, det är så gott mos där :)
Hämtade oxå biljetterna till "Elvisshowen" som är på Åhaga i Borås den 30 okt.
Vi ska alla överraska Gunnar och ge honom det på hans födelsedag, han gillar ju Elvis och det gör vi alla, så jag ser verkligen fram mot detta, tror att det kan bli riktigt bra :) Har nu vart inne och kolla Brolle på nätet, alltså vad då "look a like" med Elvis, och han gör sig inte till, han är så nära Elvis man kan komma både utseéndemässigt och sångmässigt, han är WOW, och det gör ju inte ont att titta på honom heller ;)
Nä, nu får jag väl snart natta mig, jag mårker ju längre semestern går, ju mer slappa rutiner och vanor får man....Må gott i solen imorn nu!!!! Kram och natti, natti.

1 kommentar:

Lotta sa...

Klart du skulle gått upp och dansat....fegis!! *hehe*

Så gulligt av er att göra muffins tills imorgon, fast vi kan ju bjuda och ha med oss nån gång åxå. Vi tar nog med nåt med:) Kul för tjejerna att bada lite, får passa på.
God natt!