måndag 28 april 2008Måndagkväll!!!!! Hur mår man då!!???Hmmmm......Jodå, det är bara bra, det har vart en härlig dag, även om det blåst rejält. Hoppas morgondagen blir lika fin, hela skolan åker då på skolresa, jag har gjort pannkakor, kokt ägg och pasta tillsalladen My ska ha med sig, Som tur va, så hittade jag min lilla kylväska, den är jättebra vid såna här tillfällen. Resmålet är hemligt, så hoppas dom inte blir besvikna.

Helgen var jättetrevlig jag jobbade på lördagen, på kvällen var vi på "tjejträff" hos Lina, god mat och säkert gott vin, jag körde så jag smakade inte på det :) Vi har ju ett vinlotteri, och som jag skrivit förrut har jag aldrig vunnit MEN nu vann jag tre flaskor, jag blev jätteglad.

På söndagen hade 6orna tipspromenad, vi gick HELA familjen, vi träffade på Helen med familj, så vi gick tillsammans oxå, det är alltid kul att umgås med dom. Vädret var bra, när vi kom i mål, sålde 6orna fika, det var gott. Frågorna var svåra, en jättebra tipspromenad, det hade dom gjort bra. Som grädde på moset, så kom jag trea och vann en jacka :D Helen kom etta och Peter tvåa, Emelie var närmast på skilljefrågan och Dennis vann på barnfrågorna, villket gäng vi är!!!!!!!!!! Som det heter nu " vi äger" hehe.

Jag jobbar imorn, men sen är jag ledig onsdag och torsdag, om det blir fint väder, på valborg, går jag nog ner och firar in den härliga våren!! 1:a maj skulle man ju eg. demonstrera, för det finns MYCKET nu att demonstrera FÖR (mot)!!!! Men troligen åker jag till mina småtjejer och pussar på dom ;)

Må gott alla. sov gott!!!! KRAM.

1 kommentar:

Lotta sa...

Så mycket du har vunnit i helgen då....både vin och jacka:) Grattis!

God natt lilla mammsen:)