lördag 26 april 2008Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har ju varit så fint väder, och jag har jobbat oxå. Men nu ska jag skriva av mig lite. Lördag idag, och det fina vädret håller i sig, har jobbat och sen ätit korv och korvbröd bara, för jag ska till Lina på "tjejträff" ikväll. det är jag Taina, Helen, Camilla och så då Lina, som ska ha träffen ikväll, Eva-Lena är oxå me, men hon har förhinder.

Vi har så trevligt, äter och dricker lite gott. Vi har oxå ett litet vinlotteri, alla har vunnit utom jag, så nu är det väl ändå min tur ;) Ikväll har vi oxå köpt varsin trisslott, ibland har vi spelat på hästar, men det har inte gett ett öre. Så nu hoppas vi bli rika på detta.

Emelie ska va hos My här, dom håller på och scrappar nu....jag har verkligen legat lågt med scrappingen, jag har ju som sagt jobbat och när det är fint väder är man ju hellre ute, men snart ska det nog bli en LO.

Den 18 maj, ska vi nog ha en scrappträff här, om jag bara får tag i en lokal. Det är jättekul att samlas några stycken och scrappa tillsammans.

Jag och Lina och My ska försöka anordna den, vi vill ju gärna ha en liten tävling av något slag. Nu ska jag vila en halvtimme, sen blir det duchen och göra mig vacker, haha....jag ska köra så vinkorken får sitta på!!! Då mår jag bra imorn oxå....Eleverna i 6an har tipspromenad här runt näset imorn, hoppas på fint väder, ska bli kul. Jag saknar tipspromenaderna som fanns förr på våren , det va så kul, jag gillar ju frågesport...Ha det gott nu, till nästa gång jag skriver...KRAM

1 kommentar:

Mys blogg sa...

Vad kul ni hade, jag o Emelie hade jätte kul här hemma me utan er vuxna! Hah