söndag 20 april 2008

Nu har jag äntligen satt mig här med en kopp kaffe, Härligt, har inte skrivit något sen i torsdags, men jag har ju haft lilla Tindra här och då är hon VIKTIGAST!!!!
Jag hämtade henne på fredag morgon och Tuva blev så glad när jag kom så hon tjöt och sprang fram och tillbaka, så det var svårt att lämna henne, men jag var kvar en stund medan Gunna var hos kossorna.
När vi kom hem gick vi en liten runda med Harry och sen gick vi och handlade, vi gjorde köttbullar och till det makaroner, Tindra åt ganska bra som omväxling.
När My kommit hem så gick vi och köpte glass och åt på lekplatsen, sen var det full rulle på My och Tindra.
Så var det dax för mellanmål det åt vi hemma och tog faktiskt en liten fika oxå, med ballerinakex, som ni ser på bilden under vet hon hur hon ska göra för att få fler :D
När man är hos mormor ska man ju alltid bada i badkaret det gillar både Tindra och Tuva.
Vi åt småpizzor till kvällen som Mest My och Tindra gjorde. Nattning gick så bra, inga problem att lägga henne.
På lördagen jobbade jag, men My sköter det lika bra som villken vuxen som helst, hon är superduktig med småtjejerna och dom bara älskar henne.
Sen gick My och Tindra ner till skolan och tog med fika, dom skulle gunga på "nya" gungan, där var dom ca 1½timme, så gjorde My lunch till dom, när dom kom hem.
När jag kom hem. så kom Lotta och Tuva ung samtidigt, vi gick då till lekplatsen, det var så skönt väder.
Efter det gick vi en promenad. Det blir så tyst när dom åker hem, dom små liven, MEN dom kommer i eftermiddag igen, då ska vi alla gå ut på näset och ta med fika. My bakar chokladmuffins nu och jag ska göra dumlemuffins sen och ta med.
Igår va Jag och My ute och gick med Taina och Joakim oxå.
Än så länge är det mulet här, hoppas solen kommer fram snart, det är helt underbart då.
Just nu rev Agaton ner yttligare en blomkruka som gick i kras, vad har tagit åt dom, jag har alltid srytit med att dom inte river ner så mycket!!?? Ha en skön dag nu...jag återkommer!!!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Fast, det gör väl inget att lilla Agaton river ner en blomkruka.....han skulle väl få riva hela huset......det är ju Agaton, han får göra som han vill ju....hehe...eller hur??
Hoppas det blir lite varmare tills i em, det är ju inte lika gott som igår.
Syns sen!

kramiz Lina!! sa...

Ska bli kul att gå ut en sväng sen!!! Vi synes snart!!!