fredag 15 maj 2009

Kort och liten tiger :)

Här har vi en av stjärnorna i "cirkusMagnus" ensamble, en liten tiger som slog volter genom "binnande" ringar och jonglerade med ett gosedjur i detta fall så klart en pingvin ;)
Har tyväär inget kort på lilla Tuva, men hon var så duktig, bar en flagga och balanserade på en svart linje på golvet, hon var bedårande, hon bar flaggan på ett sätt, så hon kan utan vidare gå först i ledet på 1:a maj demonstrationerna, hehe....

En liten melankolisk tiger....

En koncentrerad tiger.....kanske beredd på jakt :) att anfalla bytet....


Det första den stora stjärnan gjorde var att söka upp My så klart......
Måste oxå visa kortet jag gjort, en beställning, det att kul att göra....
är ganska nöjd...
Idag ska bjuda Lina på lunch, det blir en överraskning må jag säga, nu kan jag skriva det här, för nu är hon väl på väg till jobbet.
Jag ska bjuda på kroppkakor, måste upp och handla med en gång kl 09.00, för det tar lite tid att göra....hoppas dom blir goda :)
För övrigt har jag inte fått telefon eller tv än, har ringt tre ggr, och inget händer, dåligt, över två veckor nu, tur att det är denna årstiden, vintern hade varit drygare att vara utan tv såå länge!!!
Kram på er och må gott hela låånga fredagen!!! Lena


6 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Nu har jag svarat på dina frågor i utmaningen :-)

Catarina sa...

hej vännen!!! Oj vad avis jag blir... Kroppkakor låter sååå gott!!! Här hemma är det sjukstuga! blää... men men så är det att vara småbarnsförälder *skrattar*.. Hoppas allt är bra med er!! ha det bra.. många kramar!!!

Fia sa...

Oh vilken söt liten tiger du har! Jag gillar ditt 80-års kort, vilka fina ramar du har gjort runt de två stämpelmotiven!

Kram fia

Kamilla sa...

Men en så söt tiger, vi hade förskolansdag i onsdags, så då målade vi barn på löpande band :D tänk vad kul dom tycker att det är...
kortet är underbart vackert och den var så snyggt med punchinellan och blinget!!
Ingen Tv och tele ÄN??? jag fattar inte!! vad sysslar dom med ????
Nåväl, hoppas ni får ngn slags kompensation för det :S
jag har svarat på frågorna nu :D
kram kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åh kroppkakor - mannens favvemat! (Som jag tyvärr aldrig lärt mig uppskatta..) För några år sen skulle jag överraska mannen med hemmagjorda kroppkakor... Voine, voine vilket kladd det blev och som jag stod där och svor över dessa förbenade kroppkakor som inte alls ville som jag ville.. Haha! Men det blev gott ändå till slut och mannen avnjöt dem i ett par dagar med smält smör som tillbehör!

Vilka fina cirkustigrar su stött på! Och duktiga också! *ler*

80-års kortet är häftigt och snyggt, blev ju riktigt manligt eller kanske gubbigt, ska jag säga? *fniss*

Hoppas verkligen att du får ordning på telefon och TV och att du får kompensation, för det är för jäkligt vilken tid det ska ta!

Ha de gott vännen!
Kraaaam / Angelica

ElinÅ sa...

Men hallå där, ganska nöjd...Du ska va HELNÖJD!! Det blev ju kanonsnyggt kort ju, gillar det skarpt!