torsdag 5 februari 2009

Scrappardag :)Fotona blir inte så bra, denna tog jag med blixt, för det hade blivit så mörkt.


Denna är oxå blixtsabbad, men det är lilla Tuva, jag tycker hon är så söt här, där
blicken talar om att "rör inte min nalle" har inte så mycket dekorationen på denna, roligt att testa lite.Här är desto mer glitter och strass, men jag bara älskar glitter, bling och punchinella, fast jag tycker inte om att limma fast det, det är väl det tråkigaste med att scrappa, att ibland måste man limma :/Pappret är mer orange än det ser ut, färgerna kom inte till sin rätt här, men det är ju inte läge att fota nu, när det är så mulet och mörkt, men hoppas ni ser lite i.a.f!
Det är ju så roligt att scrappa, jag tänkte först att jag skulle baka bullar idag, men så kände jag för att scrappa, och då gjorde jag det :) det var väl rätt, man ska göra det man känner för.
Baka kanske jag gör imorgon!!!!
Det är ju tur att jag har allt nerpackat, och att det är lite jobbigt att packa upp och ner, när man ska scrappa, hade jag haft det framme jämt, så hade jag suttit där betydligt oftare kan jag ju säga ;)
Längtar till mässan nu, ska köpa mer GLITTER och bling!!!!Nä. nu ska jag fixa mat, det måste man ju ha i.a.f :D


2 kommentarer:

Lotta sa...

OJ vad du har hunnit med många!!! Jättefina LOs....Den med My är ju bara sååå snygg....Gillar upplägget, glittret och färgerna. Snyggt mamma!!!

kramiz Lina!! sa...

Ja jättefina LO:er!!! Så fina färger o bra fantasi med uppläggen, ingen är den andra lik :)