tisdag 11 augusti 2009

Ett beställningskort :)

Detta är ett kort jag har på beställning...har ett till men det tål att fundera på lite mer...det är till en man som fyller 50 år och som seglar och bor vid och älskar havet...hur ska jag få ihop det!?
Men kul med lite utmaningar :)
Här har jag då embossat namnet på kortet...jag tycker det blir så snyggt :)
Nu har jag jobbat en vecka, skönt att vara igång, denna veckan jobbar jag rätt mycket :)
Så som jag skrev förrut så har jag hittat facebook och det är jättekul...har hittat ett spel där Farm ville som är jättekul, jag gillar ju spel av alla slag...men så är det en del som irriterar sig på att det kommer upp information när man avancerar i spelet...men jag tycker att facebook måste ju få finnas för alla..varför reta sig på det, det finns ju en döljruta dom kan klicka på så ser dom inte det!!!
Nä nu har jag avreagerat mig lite...behövs ibland :)
MÅ gott alla!!! Kraaam!!

4 kommentarer:

sari sa...

vilken vacker kort!!! Själv är jag inte inne på FB så ofta... men det kommer nog!! *S* Farm, är inte det där man ska få djuren att producera ägg,mjöl osv? Den e rolig!! Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jättetjusigt kort!


Och du? Du som är så grym på att rita, kan väl rita en liten stuga vid havet med en segelbåt som seglar förbi? Där har du allt i ett! ;-)

Sen på Facebook - skit i gnällspikarna, spela du och låt dem ha något att irritera sig över, såå svårt är det ju inte att blocka vissa applikationer (har själv gjort det). Och sen är det så att vissa grejer skickas iväg utan att du aktiverat dem - och då kan du inte ens hjälpa det!

Ha de bäst hjärtat!
Kram /Angelica

Kamilla sa...

OOOh så vackert kort, och det BLIR SÅÅÅ SNYGGT med embossat!
Underbara färger :D
kram kram

ElinÅ sa...

Vackert! Ja embossat är snyggt. Fint med alla "pärlor" du gjort på kortet oxå.
Just nu finns lite hav o strandtema på prickiformbloggen som kanske kan inspirera till ditt beställningskort. Men jag håller med Angelica, du kan ju måla!
Kram