lördag 9 maj 2009

Äntligen en liten groda :)


Ja en groda och ett annat kort blev gjort idag, det sista är inte min stil alls, så jag vet inte hur det blev till :D, kanske berodde det på att jag drack en rom & cola :)
Vet inte om jag gillar det eller inte.
Brukar ju inte scrappa på lördagar, men min tv funkar ju inte och inte telefonen heller, det är en och en halv vecka nu, och ingen telia har dykt upp. Tre arbetsdagar sa dom att det skulle ta, jo pyttsan :(
Men ibland kan det faktiskt kännas som en befrielse att vara utan tv, har haft så lugna kvällar, lagt mig och läst tidigt.
Man kan ju faktiskt titta på nätet, det gjorde jag idag, kollade på "hjälp jag är med i japansk show" Är det nån mer än jag som verkligen ogillar Anna Book, falsk och elak är det lilla stycket.
Jag hejar nog på Dogge där :)
ja nu har jag jobbat mycket en vecka, nu kommer min lugna vecka, men den är ganska fullbokad ändå, ska till gekås och sånt viktigt ni vet :)
My tittar på en film i sitt rum och asgarvar hela tiden :)
Både jag och My är sugna att resa nånstans, men då måste vi spara. Vi har kollat resor på nätet och tittat i resekataloger, skulle va så härligt, roligt att resa med My oxå. Thailand vore ju nåt, men det kostar ju :/
My har börjat bearbeta mig att få åka på en språkresa till England, jössus var tog "lilla My" vägen.
Troligen kommer nog mer små grodor i veckan, eller något annat, det får dagsformen avgöra.
Imorgon ska jag och Lina åka till lockryd, det är inte så ofta vi kan göra saker ihop, för vi jobbar samma tider, men när bebisen kommer DÅ kan jag nästa bo hos henne, hehe, eller vad säger du Lina!? Skoja bara men det ska bli såååå kul, och nära till bebben kommer jag ju att ha oxå.
Kram på er!!!!

8 kommentarer:

Lotta sa...

Vilka fina kort. Gillar dom verkligen. Och jag gillar nog mest det sista kortet med grodan, fast den "spish splach" knappen skulle inte varit där.....Fast det är bara vad jag tycker.

Har ni ingen TV och telefon än??? Men jisses vad dåligt!!!!

Ska My på språkresa till England? Ja jisses....hon är liiiiite tuffare än vad jag och Lina har varit kan man säga:)

Ingen TV ikväll....ja då scrappa du väl ikväll antar jag.....

My sa...

ja jag VILL åka...-.-
heheh fina kort:) Jag gillar den översta verkligen:D

Karin sa...

jaa, äntligen lite grodor ;) Jättefina kort båda 2! segt att vara utan tv, mensom du säger kan det vara ganska avkopplande.
kram!!

Örnen sa...

Söta kort :-)

Kamilla sa...

ÅÅÅÅ så fina kort du har gjort :D superfina!!!
Ingen TV och telefon? WHAT?? hoppas du har mobiltelefon iaf, och TV jaaa, nog skulle jag få smärre dåndimpen utan den :S
Håller tummarna att dom fixar det snart!!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jaaaaa! Grodor, grodor, mera grodor!! *fniss*

De är ju söta, de små grodisarna!

Tycker bägge korten är fins även om det ena är inspirerat av en Rom&Cola... *skrattar* "Tur" att Tvn & telefonen är sönder kanske - då "måste" man ju bara scrappa liksom!
Dåligt dock av Telia,, men jag är inte ett endaste dugg förvånad!

Och nä - jag diggar heller inte AnnaBook, hon har liksom fortfarand einte fattat att hennes "storhets-tid" var över för länge sen - hon är väl nere på D, E-skalan av kändisar nu? Ööörk, tål henne bara inte!

Det där med att resa alltså - sååå mysigt... Vi gifte ju oss förra sommaren och fick då presentkort på Ticket som räcker gott och väl till en tre-veckors resa till Thailand... MEN - sen är det ju det där med barnvakt.. Vem kan och vill sitta barnvakt till fem ungar i tre veckor??? Tyvärr inte många frivilliga i vår omkrets kan jag ju säga.
Så troligtvis blir det istället två en-veckors resor till typ Spanien eller Bulgarien eler något sådant ställe. Thailand får vi väl ta när barnen är utflugna... *ler*

Jaja, det är ju inte fy skam att iaf kunna ha råd med en resa - även om vi inte åker på den.. Haha!

Ha de gott snäckan!
Kraaaam / Angelica

Bettan sa...

Fina kort och vilket härlig groda :), den var ju bara för söt :o)
Tack för alla goa kommentarer du ger i min blogg, Jag blir lika glad varje gång!
Hoppas veckan blir bra!
Elisabeth

E sa...

Gillar grodkortet! Dom är ju bara så söta! Men va bra utan tv, då finns ju massor med pysseltid:)
Tack för dina söta kommentarer i min blogg, blir så glad!!
Ha en bra dag!
Kram