måndag 25 maj 2009

GRODOR!!!!! och en "lycklig Lotta"


Dessa två motiv, har jag ritat själv, på det viset kan jag ju få mina grodor som jag vill ha dom, hehe....jag har ritat ett par till, men dom kanske kommer senare, funderar på att rita en kyrka, ska göra ett konfirmationskort, och jag har inte fått tag på en stämpel med en kyrka, som jag gärna vill ha, får se om jag klarar det, inte säkert, men jag ska försöka.


Här är en av mina två lyckliga Lottor, den som blommar mest. Funderar på att köpa "Flitiga Lisa" (dubbel) imorn, vi får in såna i affären, det var länge sedan jag hade. Dom är fina
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig på nytvättade lakan, villket härligt torkväder det varit idag.
Jag och min bästa vännina, som bor i samma hus som jag, vi satt ute i eftermiddag, och det var så skönt och mysigt. Man får passa på.
Men det ska ju bli fint nu, men risk för åska, inte så roligt...
Kram på er alla scrappisar och andra :)

5 kommentarer:

Lotta sa...

Du behöver ju inte köpa dyra stämplar....du kan ju rita själv....myyyyyyycket billigare:)

Gillar verkligen det översta kortet, gillar blomman i hörnet. Fast den hoppande grodan är nog häftigast:)

Milla sa...

Hej
Vilka härliga saker du gör!
O visst kan du få till en korg.
Prova, det är mycket enklare än det ser ut!

Ha det bra

Kram Milla

Essmo sa...

Vilka söta kort ! å jag håller helt med Lotta (som förresten jag trodde var den lyckliga *fniss*)du behöver ju inte köpa stämplar när du kan måla så bra! =)

ha det toppen!

kramkram!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Men oj vad jag har missat mycket härinne! Och jag kan bara hålla med Lotta - varför köper du dyra stämplar när du ritar så grymt?! Wow, vad duktig du är - sååå coola bilder, du kanske ska sadla om till stämpelmakare? Helt äligt - de är skitsnygga, de där motiven, diggar speciellt damen i hängmattan!

Lyckliga Lottor blir ofta väldigt lessna hemma hos mig, så dem har jag gett upp hoppet om... Kul att se hur någon (du) kan lyckas så fint med dem, de är ju jättevackra och pampiga!

Ha de bäst snäckan!
Kraaaaaam / Angelica

Lotta sa...

Du har nåt i min blogg att hämta...:)