måndag 27 april 2009

Kort med mina nya grodstämplar :)

Nu har jag lite tid att scrappa igen :)
Ja, solen skiner, men det struntar jag i, ska ut på eftermiddagen sen.
Är så scrapparsugen, så på fm tillverkade jag detta kort.
Beställde ju lite stämplar, bl.a dessa med grodor, jag älskar dom, ser så glada och härliga ut, det var en karta med flera grodor, ska bli kul att använda dom alla.
Har faktiskt oxå tittat på Robinsson på nätet, vi var ju i Varberg i lördags och bowlade och jag åt såååååå goda glaserade rev.
Vi hade jättekul :)
På söndagen hade jag fullspikat schema, skjutasde My till farmor, sen var jag hos mina små tjejer, alltid lika kul.
På kvällen var jag och Taina, My och en kompis till henne på bio i Svenljunga, det hade vi bestämt sen länge, kanske inte läge för bio, när det är så fint väder och det märktes, det var bara vi fyra på hela bion....hehe, snacka om lyxigt....vi såg en shoopoholicks bekännelser, ganska bra, som alla andra romantiska komedier.
Vi skulle villja se "män som hatar kvinnor" sista ggn den går i Svenljunga nu på onsdag.
Den ska visst vara jättebra, har tyvärr inte läst boken heller.
Men det måste jag väl göra.
Snart ska jag upp till Taina och hjälpa henne lite, putsa fönster och så.
Det är min vännina, granne och arbetskamrat, nu ska hon bo precis ovanför mig, och det är så lyhört i hustet där vi bor, antagligen vet vi redan allt om varandra, och gör vi inte det, så kommer vi att få reda på det nu :D
Må gott!!!Kram Lena

5 kommentarer:

kramiz Lina!! sa...

Jättefint kort!!! Så härliga färger.. o de stämplarna är ju jättegulliga!!! :)

Lotta sa...

Jättesöt groda....och ett grönt och fint kort. Gillar blomman och så liiite pearl maker har du använt åxå ser jag:) Snyggt!!

Essmo sa...

vilket härligt kort ! Blir alldeles glad! söta grodan, skall bli kul & se de andra.. Va härligt att det blev lite pyssel idag ändå ;)

kramkram!!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej söta du!

Har varit på väg in på din blogg närmare hundra gånger idag - men hela tiden har det kommit något i vägen... Höll på att bli knäpp ett tag!
Nu är jag iallafall här och jag kan ju bara hålla med dig om att grodan är såååååå söt!

Låter som om din helg blev lyckad trots fullspäckat schema! *ler* Vad kul med bio! Har inte varit på bio på åratal... Vill också se den där "Män som hatar kvinnor"... Får väl vänta tills den kommer i filmaffären.

Tusen tack för awarden du gav mig, fast mest tack för dina gulliga ord! Det värmer! Och jag kan också tänka mig att bo närmare både dig, din dotter och flertalet andra scrappare - ojojoj, vad många härliga fika-/scrapstunder vi hade haft! Det är så synd att här inte bor några sådana här i min närhet *snyftar lite* Eller så är det kanske jag som inte träffat på dem än bara? Jaja, antingen får jag helt enkelt flytta eller så får jag leta upp lite scrapträffar i min närhet. Vet att de har träff 1g/månad i Lund och nu när jag har råd tänkte jag kila inom där vid första bästa tillfälle!

Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

ElinÅ sa...

Nämen vilken goding! Det förstår jag att du är nöjd med det charmiga inköpet! Kortet blev jättefint! Härliga färger.