måndag 25 augusti 2008

En ledig måndag :)

Ja, då är det då måndagmorgon, och visst är det en härlig morgon, men det var kallt imorse, My tittade på termometern vid 06.20, då var det bara 3,7 gr ute, men det blir nog en fin dag, men visst märks det att det är höst på gång!!
Får det bara vara sånt här väder så är ju hösten härlig, klar krispig luft.
Men nån gång då och då ska det vara riktigt "höstrusk" med blåst och regn, så jag kan boa mig i soffan :) mysigt!!!!!
Idag ska jag tvätta, tror att jag kan hänga ut :) härligt!!
Helgen har varit helt underbar, jag jobbade ju först på lördagen, sen lite innan 15.00 kom Lina och Anders och hämtade mig och tog mig till Borås, det var min födelsedagspresent, vi mötte upp Lotta med fam. i Axelfors, så bar det av till Borås.
När vi kommit till Lockryd, var Lotta och Gunnar utom synhåll, vi såg dom inte på en lång raksträcka heller, då blir ju jag min vana trogen orolig, jag smsade Lotta och undrade var dom var, hehe, då förklarade Lotta att det var Gunnar som körde, då går det inte så fort kan man säga, han är en bra förare han :) lugn, sansad och ordentlig, ett riktigt fördöme :)
Nåväl, vi åt på Thai Silk palace, där är ju underbar god mat, mysigt och roligt hade vi :)
Vi åkte sedan hem och hämtade vovvarna, och åkte därefter till Aveholm, småtjejerna var glada och tyckte om att ha ätit på restaurant, och såg fram emot kvällen.
Så tog då "spelkvällen" sin början vi spelade " med andra gester" det var kul ,men "med andra ord" är ju bara hur kul som helst, jag älksar det spelet, men kanske beror det på att vi alla tycker det är kul och kompleterar varandra i spelandet, jag och Lotta är ju hyperstressade och galna, även Lina är lite stressad här (det brukar inte hon bli) men det är ju stress på ett positivt sätt, och det är ingen nackdel att vara steessad här, vi är defenitivt inte sämst, hehe.
My är här då lugnare och sen kommer nog Anders och lugnast och coolast :D är Gunnar, kul är det i.a.f. :D
Vi höll på till väldigt sent.
Tuva la sig i lagom tid, men Tindra var uppe länge och hjälpte till att gissa och hon var jättduktig på det.
På söndagen kom Lotta med sina småtjejer, en granne till mig har lagt ner en barnaffär med kläder, så vi gick igenom flera kassar, och hittade en del till Tindra och Tuva.
Så nu hoppas jag att ni får en bra vecka, och Anders kom ihåg att du lovade att komentera inläggen :D kram på er!!!

2 kommentarer:

Anders sa...

Hmmm.

Lotta sa...

Haha, ja det var ju en kommentar i alla fall som du fått av anders. Ja det var en jättekul kväll, maten var huuur god som helst och det är så kul att spela det spelet. Skulle vi göra oftare egentligen.....